Ikke-kostbare smykker,
som du vil elske at eje og vise frem

guld og sølv vielsesringe

Det langtidsholdbare modetilbehør, som er en signatur for både mænd og kvinder, er halskæden, der bæres omkring halsen og som har været en integreret del af smykker siden Stenalderen.

Fra ældgammel tid blev halskæder skåret ud af sten, koraller, træ, ben, skaller, læder, dyrekløer og tænder. Med evolutionen ændrede det sig til, at man skabte smykker ud af halvædelstene og ædelstene og metaller, så som guld, sølv, platinium, diamanter, rubiner, turkis, Swarovski krystaller og adskillige andre genkendelige elementer. I dag kan man også finde halsbeklædning i historisk og nutidig stil – halsbånd og andre design, der er inspireret af keltiske kreationer.

Ud fra den betragtning at smykker giver kvinden elegance og udstråling, må det være et must for kvinder at eje en halskæde. Men stop lige op ét minut før du vælger, for at beslutte dig for tema og lejlighed. Hvis det er dit bryllup, bør du se efter traditionel udsmykning, der vil give en følelse af evighed på den store dag. Det kunne også komme an på farven på dit tøj samt din halsudskæring. En dyb halsudskæring kræver et sofistikeret design, så som en udsøgt platinium-halskæde med et diamantbelagt vedhæng, men til en høj halsudskæring vil en smart ædelstenshalskæde være perfekt sammen med en broderet dragt. Mænd, derimod, foretrækker at bære halskæder afhængig af deres aktuelle klædestil.

Ringe med lilla zirkon

Ikke kun halskæder frister mænd som kvinder; vielsesringe er også blevet en statement inden for stil. Vielsesringene symboliserer kærlighedens bånd, styrke i dit ægteskab, og de står for evighed. Moderne par vælger guld, sølv, platinium, hvidguld besat med diamant eller solitaire for at give deres stil og elegance lidt tæft. Hvis du har budgettet til det, og hvis du kan lide at kigge efter gamle smykker, er keltiske eller antikke vielsesringe et populært valg, når du skal helliggøre dit tilsagn. Eller du kunne tilpasse din smag med håndlavede ringe med mindeværdige inskriptioner. Nutidige ringe er mere glatte og ikke-imiterbare. Og du kunne jo vælge rubiner og safirer, hvis du ikke vil have diamanter.

Uansat hvad du vælger som udsmykning, så husk at gennemgå ædelstenene for slibning, kvalitet og finesse. Køb ikke i hast, for det er den ene chance du får til at vælge et unikt smykke, der bringer det bedste frem i dig. Så når smykkerne gløder, så gløder du automatisk med dem også!