Gør din stil yngre med smykker ringe

Vi udtrykker alle vore personlighed gennem vores tøj og tilbehør, gør vi ikke? Derfor er det ikke forkert at sige, at selv om du ikke er ovenud interesseret i at spendere penge på en moderigtig garderobe og smykker, er det vigtigt for dig at have det godt med hvordan du ser ud. Folk vil altid kopiere andres stil. Så prøv at gøre så meget som du selv kan gøre. På den måde kan ingen være lige som dig. At kopiere andres stil er en meget fornærmende måde at klæde sig på. Du bør gå med det, der klæder dig. Hvis du vil kaldes trendy, er det et ’no-no’ at gå med det samme igen og igen. At gå med et enkelt sølvsmykke kan være unikt, og kan skabe en trend. Tilbehør begrænser sig ikke kun til halskæder eller armbånd, ankelkæder eller øreringe; selv ure findes i forskellige farver, former og størrelser. Det er ikke kun inden for mande-ringe, at der findes variation; der findes også mange forskellige slags designerure til mænd.

designer diamant sølvringe
hjerte guld sølvringe

Det er ikke svært at få folk til at dreje hovederne efter en. Det eneste, der behøves er, at vi er opdateret inden for mode og trends. Gør det til en vane at læse modemagasiner, og surf på hjemmesider om mode, som er vældig informative, og som vil fortælle dig om trends inden for få minutter. Velegnetheden er en vigtig faktor, når man overvejer en trend. Klæd dig på i henhold til din kropsbygning og din størrelse. Undgå at skulle klemme dig ned i en sexet kjole, der er for lille, eller som hænger på dig. Gå med tøj, der forskønner din figur. Tilføj en smule levende nuancer i dit tøj og dit tilbehør , men vælg farver, der passer til din hud. Kom over din fetish for sort og hvidt. Farver kan i høj grad også understrege din persolige stil.

Vælg farver, der komplementerer din hud og dit hår. Når du kommer din bedste øjenskygge på, vil du med det samme se sund og energisk ud. At være velplejet kan betale sig; det vil i hvert fald give dig komplimenter. Dette indbefatter pleje af hud, hår, tænder og negle. Overdriv ikke din make-up; den skal understrege dine træk, ikke camouflere dem. Selv unødvendige smykker er dårlig smag. Hvis du mere er den 'naturlige' type og foretrækker at forblive sådan, kan du nøjes med at tilføje et par høje hæle og en funky halskæde til dit sædvanlige par cowboybukser og din top. Hold op med at være kedelig - eksperimentér med farver, mønstre og tilbehør.