Pep din stil med smykker eller en ring

Hvorfor ikke forvandle de kedelige cowboybukser og den kedelige T-shirt til et moderigtigt hele? En simpel kjole kan blive smart og stilet på få minutter. En smule kreativitet er alt, der behøves for at peppe look'et op. Det tilbehør, du vælger kan få gammelt tøj til at se væsentligt anderledes ud.

designer sølvring

Uanset om du vil skifte ud i din garderobe til en hidsig nat på den hotteste natklub i byen, eller om du vil skabe det bedst mulige første indtryk på din første arbejdsdag, skal der ikke flikkes meget af dit gamle tøj sammen; du kan bruge lidt tilbehør og en smule elegance. For at give gammelt tøj et frisk look kan du bruge perlesnore, eller du kan vælge at blive funky med farvede sten. Med så mange muligheder inden for perlesmykker og kæder med sten – der både er stilede og trendy – har du utallige muligheder. Og de behøver ikke at være dyre. Du kan også tilføje noget sjovt til det kedelige, dagligdags klædestykke. Man behøver ikke at bære smykker, der matcher; du kan også vælge kontrastfyldte smykker. Vælg ud fra de livfulde, lange halskæder, perler og til farvede sten, ædelmetaller som sølv, guld og platinium. Halskæder af sølv og guld bliver også mere og mere populære.

designer diamant sølv ringe

Hvis tilbehør bruges på en smart måde, kan man lave mange beklædnings-genstande ud af én eneste. Du behøver ikke altid at vælge de dyre kjoler. Broderede BIB-halskæder betragtes som komfortable og moderigtige. Alt, der er pænt, stort eller funky kan give lidt ekstra. Hvis du ikke gider at koncentrere dig om halsudskæringen, kan du gå med et par enkle øreringe eller noget tilbehør på din hånd, f.eks. et smart diamantbesat ur eller et sporty et af slagsen? Designer smykker ringe kunne også gøre det. Hvis du ikke er specielt til tilbehør, kan du pifte dig selv lidt ekstra op. Man kan tilføje en bolero og jakker som lag i en enkel påklædning. Du kan gå med fede bælter, som er in – hvilket læderbælter ikke er. Støvler og forskellige former for fodbeklædning er in lige nu. Du kan også gøre indtryk med en god make-up og en fed frisure.

Du bør ikke mixe og matche for meget, for så risikerer du at gøre for meget ud af det. Nogle få, simple ændringer, lidt elegance og masser af selvtillid, er alt, der skal til for at få dig til at se fantastisk og smuk ud.