Smykker og Ringe
- To sjæle smedet sammen

designer sterling sølvringe

Ægteskabet er en himmelsk opfindelse. Det har du sikkert tit hørt om, og du har spurgt dig selv, om det skal opfattes optimistisk eller pessimistisk. Endelig har Gud vist interesse, og har skabt dette kapitel for mennesker. Her vil vi ikke betvivle Guds autoritet. For uanset om du tror eller ikke, så er hovedparten af os mennesker gudsfrygtige væsener. Men lad os se bort fra dette, da det kan medføre en uønsket debat, og lad os koncentrere os om en mere lovende og dejlig ide, og det er, at brylluppet er en forening af to sjæle.

Jeg har hørt en historie om et ungt par, der var meget forelskede i hinanden. Begge var meget romantiske, og overraskede hele tiden hinanden med en idé eller en gave. Det var dejligt at se de to gå hånd i hånd, som om i morgen ikke fandtes. Manden spurgte sin udkårne, om hun ville gifte sig med ham på en frostkold aften, med en halskæde med guldvedhæng gemt i hendes taske. Se, det er rørende, og det er næsten for godt til at være sandt. Så da de officielt gik på første date, var manden i den syvende himmel over at se kæresten fremvise halskæden med guldvedhænget, som han havde givet hende. Han havde trods alt arbejdet hårdt i to forskellige jobs for at få sin udkårne til at smile. Fem eller seks år før de besluttede sig til at blive gift i kirke, havde de i skoletiden besøgt hinanden i lokalområdet.

blomst sterling sølv ringe

Så da gommen så sin brud på bryllupsdagen frøs han bogstavelig talt fast på stedet og mumlede, at det var for meget for ham at tro, at han rent faktisk fik det, han ønskede sig. Måske var det på grund af hendes skønhed, hendes udstråling, lykke og forventning, der gjorde gommen statisk i nogle sekunder. Bruden bar den samme halskæde med guldvedhæng, som hun fik af sin udkårne for nogle år siden. Så da han så dette, havde han svært ved at bevare kontrollen over sig selv. En, der var til stede ved brylluppet, fortalte mig, at man kunne høre en nål falde til jorden, mens alle så på gommen og var spændt på hans reaktion – eller mangel på samme. Og det skal lige tilføjes, at det var en behagelig overraskelse, da hendes udkårne tog hende hen til en juveler for at vælge en ring fra en bredt udvalg af solitaire guldringe. Hendes kniplingsbesatte bryllupskjole fremhævet af de udvalgte smykker gjorde hende til en lysende stjerne, og fik alle de tilstedeværende til at føle sig himmelsk tilpas.

Moralen med denne historie fra det virkelig liv er at vise, at når det drejer sig om bryllupper og særlige lejligheder, ja så er det gennemtænkte smykker, der gør hele forskellen. Derfor elsker alle bryllupper – pga. den delte lykke, følelserne og den lyksagelige oplevelse.